Search
English

Načini plaćanja

PLAĆANJE POUZEĆEM

Ako ste odabrali plaćanje pouzećem, nakon zaprimljene narudžbe te potvrde iste, pošiljku ćemo uputiti na Vašu kontakt adresu, a prilikom preuzimanja pošiljke od dostavljača, dužni ste platiti otkupninu u vrijednosti naručenih artikala s uračunatim PDV-om + iznos troškova dostave. Međunarodna dostava ne podržava plaćanje pouzećem.

PLAĆANJE OPĆOM UPLATNICOM ILI INTERNET BANKARSTVOM

Kupac je dužan obaviti uplatu općom uplatnicom ili internet bankarstvom u roku od 24 sata od trenutka narudžbe. Istu ćemo otpremiti nakon što banka provede nalog. U poziv na broj potrebno je navesti broj narudžbe, a plaćanje se vrši na IBAN HR0824070001100006972 otvoren kod OTP banke d.d.

PLAĆANJE VIRMANOM (TVRTKE)

Nakon obavljene narudžbe, a unutar 24h poslat ćemo Vam ponudu putem email-a koji ste naznačili prilikom narudžbe. Naručenu robu plaćate po ponudi u roku od 24 sata, a po primitku uplate naručena roba bit će poslana na Vašu adresu.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

Na stranici WSPay odaberite vrstu kreditne kartice kojom plaćate i unesite tražene podatke. Kad potvrdite kupnju, vidjet ćete potvrdu o svojoj narudžbi koja će biti poslana na Vašu e-mail adresu. WSPay sustav poslat će Vam na e-mail potvrdu o autorizaciji Vaše kartice za navedeni iznos. Radi Vaše zaštite, WSPay sustav ne dopušta nam naplatu većeg iznosa od autoriziranog, niti uvid u broj Vaše kreditne kartice.